Din Öğretimi Genel Müdürlüğü 

2023 Öğretmen Yaz Eğitim Etkinlikleri Başvuruları Başladı

Genel Müdürlüğümüz tarafından 2015 yılında başlatılan "Öğretmen Yaz Eğitim Etkinlikleri" 2023 yılında da gerçekleştiriliyor.
2023 Öğretmen Yaz Eğitim Etkinlikleri Başvuruları Başladı

Anadolu imam hatip liseleri ve imam hatip ortaokullarında görev yapan öğretmenler ile temel eğitim ve ortaöğretim kurumlarında görev yapan din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenlerinin motivasyonlarını yükseltmek, alan bilgisi ve öğretimi konusunda mesleki gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen "2023 Öğretmen Yaz Eğitim Etkinlikleri" 17 Temmuz- 28 Temmuz 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Yöneticilik Sanatı, Fikir ve Hareket Öncüleri, Kelam, Hadis, Gençlik Araştırmaları, Edebiyat, Tasavvuf ve İrfan, Bilim ve Medeniyet Tarihi, Medya ve İletişim, Maarif, Felsefe ve Hikmet, Fıkıh, Tefsir, Gönül Coğrafyası, Siyer ve Hatırat olmak üzere on yedi temada gerçekleştirilecek etkinliklere Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Giresun, İzmir, Nevşehir, Rize, Samsun, Sinop, Trabzon, Yalova, Zonguldak illerindeki Anadolu imam hatip liseleri ev sahipliği yapacak.

İlmî, manevi, edebi, kültürel, sanatsal ve mesleki gelişim seminerleri; konferans ve söyleşiler; sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif etkinliklerle zenginleştirilmiş programlaraırn gerçekleştirileceği etkinliklere 460 öğretmenin katılması planlamaktadır.

Başvuru adresi: http://dogm.meb.gov.tr/anket

Uygulama Usul ve Esasları ve Etkinlik Planı erişim adresi: https://dinogretimi.meb.gov.tr/MeslekiGelisim.aspx

Emniyet Mah. Gazeteci Yazar Muammer Yaşar Cad. MEB Beşevler Kampüsü F/Blok 06560 Yenimahalle/Ankara - 0312 413 25 89 / 413 25 92 / 413 35 35 Personel İletişim

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.