Din Öğretimi Genel Müdürlüğü 

2022 Öğretmen Yaz Eğitim Etkinlikleri Başvuruları Başladı

 Genel Müdürlüğümüz tarafından 2015 yılında başlatılan "Öğretmen Yaz Eğitim Etkinlikleri" Covid- 19 salgını nedeniyle verilen iki yıllık aradan sonra 2022 yılında tekrar gerçekleştiriliyor.  
2022 Öğretmen Yaz Eğitim Etkinlikleri Başvuruları Başladı

 Anadolu imam hatip liseleri ve imam hatip ortaokullarında görev yapan öğretmenlerle ile temel eğitim ve ortaöğretim kurumlarında görev yapan din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenlerinin motivasyonlarını yükseltmek, alan bilgisi ve öğretimi konusunda mesleki gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen "2022 Öğretmen Yaz Eğitim Etkinlikleri" 25 Temmuz-05 Ağustos 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Yöneticilik Sanatı, Fikir ve Hareket Öncüleri, Kelam, Hadis, Gençlik Araştırmaları, Edebiyat, Tasavvuf ve İrfan, Bilim ve Medeniyet Tarihi, Medya ve İletişim, Maarif, Felsefe ve Hikmet, Fıkıh, Tefsir, Gönül Coğrafyası, Uluslararası İlişkiler, Göç ve Uyum olmak üzere on beş temada gerçekleştirilecek etkinliklere Antalya, Balıkesir, Çanakkale, İstanbul, İzmir, Rize, Trabzon, Muğla, Zonguldak, Karabük, Trabzon ve Samsun'daki Anadolu imam hatip liseleri ev sahipliği yapacak.

İlmî, manevi, edebi, kültürel, sanatsal ve mesleki gelişim seminerleri; konferans ve söyleşiler; sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif etkinliklerle zenginleştirilmiş programlara 480 öğretmenin katılması planlanıyor.

Başvuru adresi: http://meb.ai/KVu7Zr

Uygulama Usul ve Esasları ve Etkinlik Planı erişim adresi:
https://dinogretimi.meb.gov.tr/MeslekiGelisim.aspx

 

Emniyet Mah. Gazeteci Yazar Muammer Yaşar Cad. MEB Beşevler Kampüsü F/Blok 06560 Yenimahalle/Ankara - 0312 413 25 89 / 413 25 92 / 413 35 35 Personel İletişim

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.