Genel Müdürümüz Dr. Ahmet İşleyen, Kapasitesi Artırılan Tevfik İleri AİHL'yi Ziyaret Etti
Genel Müdürümüz Dr. Ahmet İşleyen, Ankara Tevfik İleri Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret ederek yapımı devam eden 54 derslikli ek bina inşaatını yerinde inceledi.
2023-2024 eğitim - öğretim yıllına yetişmesi planlanan 54 derslikli ek bina inşaatını Öğrenci İşleri ve Sosyal Etkinlikler Daire Başkanımız Oğuzhan Özkan, Ankara İl Millî Eğitim Müdürü Harun Fatsa ve Ankara İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Dr. Ahmet Hakan Mutlu ile yerinde inceleyen Dr. Ahmet İşleyen, proje ve süreç hakkında Okul Müdürü Kadir Çıraklıoğlu'ndan da bilgi aldı.
Akademik başarılarının yanı sıra sosyal ve kültürel başarılarından dolayı imam hatip okullarının yoğun talep gördüğünü ifade eden Dr. Ahmet İşleyen, bu talebe cevap vermek ve imam hatip okullarının yakaladığı bu başarıyı devam ettirerek daha da artırmak için gereğini yaptıklarını söyledi.
"Öğrencilerimizin daha iyi ve daha rahat eğitim görmeleri bizim için önemli."
İmam hatip okullarının ülkemiz ve kültürümüz için çok önemli olduğuna belirten İşleyen, "Daha fazla öğrencinin ailemize katılması ve imam hatip okullarında gördükleri eğitimle geleceğimizin ayakları yere basan mimarları olması için elimizden geleni yapıyoruz. Öğrencilerimizin daha iyi ve daha rahat eğitim görmeleri bizim için önemli." dedi.